DSB Billetautomat Det er også muligt at betale med Google-Pay og Apple-Pay via de kontaktløse punkter på automaten. Billetautomaten kan også tage imod danske mønter og på udvalgte stationer kan du også betale med sedler. I automaten kan du købe: Enkeltbillletter (Voksen, barn, ung og pensionist)
Kan man købe en togbillet med kontanter?
På stationen: Billetautomater finder du på stationerne til tog og metro. Her kan du betale med kontanter eller kort. Nogle stationer har betjent billetsalg eller 7-Eleven-butikker, hvor du kan købe billetter. På hjemmesiden: Du kan også købe din billet online på DSB's hjemmeside op til 5 minutter før afgang.
Kan man købe billet uden rejsekort?
Du kan købe sms-billetter hos DOT. Du kan bruge mobiltelefoner af alle typer til at købe en sms-billet. Det er ikke kun til smartphones. En fleksibel løsning, da du kan købe billetten helt frem til, du skal rejse.
Kan man købe billetter kontant i bussen?
I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser. Sørg for altid at have din billet på dig i tilfælde af, at en billetkontrollør ønsker at se den.
Kan man købe fysisk togbillet?
Enkeltbillet er din billet, hvis du ønsker en fleksibel billet til én rejse mellem to stationer i hele Danmark. Billetten kan både benyttes i Arriva- og DSB-tog samt i bus, Metro og S-tog. Som voksen kan du desuden gratis medbringe to børn under 12 år på billetten.
Brugt bil: risikabelt at købe bil med kontanter
Hvordan køber jeg en billet til toget?
Køb pladsbillet.
I DSB App kan du både købe pladsbillet og pendlerpladsbillet. Har du et pendlerkort i appen, kan du købe en pladsbillet til kun 10 kr. til hele eller dele af din strækning. Der er et begrænset antal pendlerpladser, så reserver din plads i god tid.
Kan man betale med kontanter i en bus?
Du kan betale kontant i bussen – og når du kører med Flextrafik. Chaufføren kan give byttepenge tilbage, så længe der er byttepenge i kassen.
Kan man købe billet i bussen med MobilePay?
Du kan betale med MobilePay eller en række betalingskort. Du skal have købt din Mobilbillet, inden du stiger på, og vise den til chaufføren eller kontrolløren, hvis du bliver bedt om det.
Kan jeg køre frem og tilbage på samme billet DSB?
Kan man rejse frem og tilbage på samme billet DSB? Du kan refundere billetten helt indtil dagen før afrejse. Du kan kombinere tog, bus, let-, lokal- og privatbane.
Kan man betale kontant i Sydtrafik?
Du kan vælge om du vil købe billetten kontant i bussen eller via vores Sydtrafik app eller via Rejsebillet app.
Kan man stadig købe billet i bussen?
Her kan du kun betale med betalingskort - IKKE kontanter. Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort/Visa Dankort, Visa/Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.
Hvordan køber man en mobilbillet?
- Send en SMS til 1415 med oplysninger om, hvem der rejser, hvor du rejser fra og i hvor mange zoner. Billetten er gyldig, når du har modtaget den på mobilen. ...
- Du modtager nu en SMS, der viser din bestilling. Det er ikke din billet. ...
- Du modtager nu selve billetten i en ny SMS.
Hvad er billigst Rejsekort eller billet?
Her kan du også tjekke, hvilken type af kort eller billet, der bedst kan betale sig på din rejse. Vær opmærksom på, at Rejsekort er billigere end en enkeltbillet, uanset hvor i landet du rejser.
Kan man betale med kontanter i bussen i København?
'Kontantreglen gælder også i busserne. Der er passagerer, som enten ønsker eller har brug for at kunne betale med kontanter, og de må ikke være forhindret i at kunne tage bussen af den grund.
Kan man købe togbillet i kiosken?
Fra og med mandag 1. september får 35 af DSB's kiosker mulighed for at sælge et begrænset sortiment togbilletter til de mest benyttede stationer. ”Det skal være lige til at rejse med DSB.
Hvordan køber man billet til DSB?
De fleste billetter i DSB Netbutik kan købes som Print Selv-billetter. Du kan enten printe den vedhæftede Print Selv-billet eller vise den på din mobil, tablet eller pc. Billetten skal vises i sin helhed, og det skal være muligt at scanne koden på billetten.
Er Orange-billetter billigere end Rejsekort?
Rejsekortet er som udgangspunkt billigst. Orange-billetter vil i visse tilfælde være billigere på længere togrejser. Så det er en god idé, at du tjekker Rejseplanen og togselskabernes rabatpriser i god tid inden din rejse for at se, hvilken billet der er billigst.
Hvor meget koster en 24 timers billet?
Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.
Kan man få pensionistrabat på Orange-billetter?
Rejser du som 'Pensionist 67+', får du rabat på de i forvejen billige Orange- og Orange Fri-billetter – helt op til 60%. *Rabatten gælder dog ikke, når der er kampagner, såsom 'max 99,-'. Rabatten varierer afhængig af afrejsetidspunkt og billettype og fratrækkes automatisk priserne på DSB.dk og i DSB App.
Kan man betale med kontanter i de blå busser?
Betaling i bussen – her kan bruges klippekort (i Midttrafik app), rejsekort, Skolekort, Ungdomskort mv. Der kan også betales kontant – men her opnås ikke grupperabat.
Kan man betale med kontanter i bussen Sydtrafik?
Rejsekort eller Sydtrafik app er den nemmeste måde at rejse med os på, med det er også muligt at købe en billet på andre måder, fx kontant i bussen.
Hvor meget kan man betale med kontanter?
8.000 kroners grænse for betalinger
Som virksomhed skal du også selv købe varer og ydelser, og udover at din leverandør ikke må modtage 20.000 kr. eller derover i kontanter, så skal du også være opmærksom på, at hvis du køber varer og ydelser for mere end 8.000 kr.
Hvor kan man ikke betale med kontanter?
Undtagelse - butikker beliggende i røveriudsatte områder
Butikker eller andre betalingsmodtagere, som er beliggende i områder, hvor der kan være en forhøjet risiko for røveri forbundet med modtagelsen af kontanter, er kun forpligtet til at modtage kontanter fra kl. 06.00 til kl. 20.00.
Hvor kan man betale med kontanter?
Kontantløse kasser og betaling via apps bliver mere almindeligt i danske butikker. Tager butikken imod betaling med betalingskort eller via betalingsapps, har du ret til at betale med kontanter.