Noder, der er udgivet i Danmark kan lånes på biblioteket. På siden bibliotek.dk kan du søge efter alle tilgængelige noder på de danske biblioteker og bestille dem til afhentning på dit lokale bibliotek.
Hvor kan jeg finde noder?
- International Music Score Library Project – www.imslp.org. ...
- The Mutopia Project – www.mutopiaproject.org. ...
- 8notes.com – www.8notes.com. ...
- Nodesamlingen på Det Kongelige Bibliotek – www.kb.dk. ...
- Noder.dk – www.noder.dk. ...
- Stepnote – www.stepnote.dk. ...
- Sheet Music Plus – www.sheetmusicplus.com.
Kan man låne bøger på biblioteket?
Du kan låne e-bøger fra de fleste offentlige biblioteker og læse dem på din Kobo e-læser. De fleste offentlige biblioteker bruger en tjeneste kaldet OverDrive til at katalogisere og administrere e-bøger. Disse anvisninger vil vejlede dig i, hvordan du låner e-bøger fra dit lokale bibliotek ved hjælp af OverDrive.
Kan man bestille bøger på biblioteket?
Når lånerne logger sig ind på bibliotek.dk og søger efter en bog, kommer titlen frem, og man kan bestille den over nettet til afhentning på nærmeste bibliotek. Biblioteksstyrelsens plan er at udvide denne service med en "kan-købes-knap".
Hvordan bestiller jeg en bog på biblioteket?
For at bestille bøger på bibliotek.dk skal du være meldt ind som låner på det bibliotek, du vil bruge som afhentningssted. På bibliotek.dk har du mulighed for at søge specifikt efter bøger, artikler, film, e-materialer, spil, musik og noder.
Hvordan man får en bruger på biblioteket
Er det gratis at låne bøger på biblioteket?
Det er gratis at låne på biblioteket. Du kan altid se på din udlånskvittering eller på din side på bibliotekets hjemmeside, hvornår du skal aflevere det, du har lånt. Normalt er lånetiden en måned, men visse materialer har en anden lånetid.
Hvad kan man låne på biblioteket?
- bøger til børn og voksne.
- bøger på mange forskellige sprog.
- online bøger.
- aviser og magasiner.
- lydbøger.
- film.
- cd'er.
- computerspil.
Hvad koster det at låne bøger på biblioteket?
Det er gratis at låne, og det er gratis at blive oprettet som låner. Det er også gratis at aflevere til tiden.
Kan man låne bøger på biblioteket uden lånerkort?
Det er kun dig selv, der må benytte dit sundhedskort eller dit lånerkort til biblioteket. Du skal medbringe sundhedskort eller lånerkort ved hvert lån, med mindre du kan anvende personnummer og pinkode ved lånet. Din pinkode skal opbevares adskilt fra dit sundhedskort og lånerkort.
Hvor mange bøger kan man låne på biblioteket?
Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger på, hvor mange materialer du kan låne. Den uofficielle regel er "inden for rimelighedens grænser", hvilket vil være et skøn fra bibliotekets side.
Hvordan låner jeg e-bøger på biblioteket?
For at logge ind på eReolens hjemmeside eller apps, skal du være oprettet som låner på biblioteket i din bopælskommune. Hvis du ikke er låner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek eller ved at oprette dig digitalt via NemID på dit biblioteks hjemmeside.
Hvad skal man bruge for at låne bøger på biblioteket?
Husk i så fald at medbringe legitimation: det gule sundhedskort og billedlegitimation. Når du er blevet oprettet så bruger du dit sundhedskort for at låne materialer. Flytter du, får du nyt mobilnummer eller e-mailadresse, så husk at give os besked - eller ret selv informationerne via hjemmesiden.
Kan man låne bøger online?
I eReolens app
Når du har fundet den ebog, lydbog eller podcast, du gerne vil låne, klikker du på knappen "Lån". Herefter bliver du spurgt, om du vil låne materialet, og du kan se, hvor mange af dine lån du i så fald har brugt. Vælg "Ja", hvis du er sikker på, du vil låne bogen.
Hvad betyder de forskellige noder?
En node er i musikken et abstrakt udtryk for en tones højde og varighed, tonens højde angives ved dens grundfrekvens (angivet i hertz, Hz). Herunder ses stamtonerne for vores nodesystem, c d e f g a h c – og videre ned, i en C-dur-skala.
Hvem har opfundet noder?
Først omkring år 1000 havde den italienske musikteoretiker og korleder Guido af Arezzo færdigudviklet det nutidige nodesystem, hvor tonerne bliver placeret på linjer, der angiver tonens højde. Guido af Arezzo. Det var også Arezzo, som fandt på at udtale skalaernes toner som “do-re-mi-fa-sol-la-ti”.
Kan man låne bøger uden lånekort?
Når du melder dig ind, skal du vise sundhedskort og billedlegitimation eller anden gyldig legitimation (studiekort accepteres ikke). Du kan også indmelde dig som låner hjemmefra direkte på aalborgbibliotekerne.dk med dit MitID. På den måde får du adgang til bibliotekets tilbud med det samme.
Hvor længe kan man låne en bog på biblioteket?
Lånetiden er normalt 28 dage. For nogle materialer kan biblioteket fastsætte kortere lånetid. Sidste frist for at aflevere står på kvitteringen for udlånet. Kvitteringen, du får, når du afleverer, er dit bevis på at have afleveret de lånte materialer.
Hvorfor kan jeg ikke låne bøger på ereolen?
Sommetider kan du opleve, at du ikke kan låne flere bøger, selvom du ikke har opbrugt din personlige kvote. Hvis du får fejlmeddelelse #125 eller 1125 betyder det, at dit lokale bibliotek har opbrugt sit samlede antal udlån for den pågældende måned.
Hvad koster det hvis man glemmer at aflevere en bog?
Overskrides lånetiden med 8 dage, ligger den gennemsnitlige bøde på mellem 50-75 kr. Men som låner på Københavns Hovedbibliotek skal man punge ud med 120 kr., hvis man glemmer at aflevere inden for 8 dage.
Kan man aflevere bøger på biblioteket uden for åbningstid?
Det selvbetjente bibliotek åbner mulighed for, at du kan aflevere bøger, når det passer dig. Med dit sundhedskort og tilhørende pinkode kan du selv lukke dig ind på biblioteket og aflevere dine materialer.
Kan børn låne bøger på biblioteket?
Børn og unge under 18 år har ret til at låne og anvende Billund Bibliotekernes digitale tilbud. Hvis du ønsker at dit barn skal oprettes som bruger af Billund Bibliotekerne, og have ret til at låne og benytte bibliotekets digitale tilbud, så skal du udfylde denne digitale samtykkeerklæring.
Hvor mange bøger må man låne i eReolen?
måned. Har du opbrugt din lonekvote for måneden, kan du altid låne bøger, der er markeret med blåt ikon i stedet for sort - dem kan du låne op til 20 af ad gangen.
Hvor mange gange kan man forny en bog på biblioteket?
Du kan maksimalt forny et lån to gange den normale lånetid for materialet. Du kan forny dine lån på alle Københavns Biblioteker – ikke kun der, hvor materialet er lånt.
Hvor gammel skal man være for at komme på biblioteket?
Er du over 15 år gammel, kan du bruge biblioteket og en masse andre kulturinstitutioner i København i den selvbetjente åbningstid. Du skal bare scanne dit sundhedskort i kortscanneren ved siden af døren, så er du klar til at bruge biblioteket.