Sådan tjekker du, hvilke adresser du har haft som bopæl Gå ind på ”Registerindsigt” i Det Centrale Personregister (CPR) Klik på ”Log på” og log på med dit MitID. Fold ”Adresse (tidligere)” ud.
Hvem har tidligere boet på en adresse?
Rigsarkivets database gør det muligt at se, hvem der har boet i din bolig før dig. Gå på opdagelse i din – eller en anden – boligs historie med Rigsarkivets database Arkivalieronline. Her kan du se danske folketællinger fra 1787 til 1940.
Kan man se hvor man har boet?
Fra CPR-registret kan du få oplysninger om personens seneste navn, adresse og stilling samt om vedkommende er død eller forsvundet. Bemærk, at opslag i CPR-registret kun kan foretages for personer, der har levet og boet i Danmark efter 1968.
Hvor kan man se sine gamle adresser?
I CPR registerindsigt kan du se, hvilke oplysninger der er registreret om dig i Det Centrale Personregister (CPR). Alle, der er registrerede i CPR, har ret til gratis at få en registerindsigt.
Hvordan finder man oplysninger om personer?
På borger.dk kan du søge information om en persons nuværende adresse. Du kan få aktuelle oplysninger om andre personer fra CPR f. eks. navne- og adresseoplysninger.
Bævere ødelægger Gerdas sø: Send dem til København! - DR Nyheder
Hvor kan man se hvor en person bor?
Du skal selv henvende dig hos din kommune, hvis du vil vide, om andre personer er registreret på din adresse. Du kan enten lave en digital beboerforespørgsel eller henvende dig i Borgerservice. Det koster som regel et mindre gebyr. Derudover skal du kunne dokumentere, at du er ejer af boligen.
Hvor kan man søge efter personer?
Er du specifikt på jagt efter en nuværende adresse, kan du på Folkeregisteret betale for en “adresseforespørgsel” – det kan også klares digitalt over nettet. Du skal have nuværende eller tidligere navn på personen, du ønsker adressen på. Og mindst en af de to oplysninger: Fødselsdato eller en tidligere adresse.
Kan man søge i CPR registret?
Du kan kun få indsigt i andres oplysninger i CPR, hvis de har givet dig fuldmagt. På Min Side på borger.dk kan du give en anden person digital fuldmagt, så personen på dine vegne kan anmode om registerindsigt i dine oplysninger i CPR via selvbetjeningsløsningen.
Kan jeg se hvad politiet ved om mig?
Hvis du ønsker at få indsigt i, om politiet behandler oplysninger om dig, skal du rette henvendelse til den enkelte politikreds eller Rigspolitiets Databeskyttelsesenhed. Adgangen til indsigt reguleres af retshåndhævelsesloven, EU's databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven.
Kan man bo et sted uden at have adresse?
Svar: Du kan udmærket bo hos venner og bekendte, men du skal have registreret din folkeregisteradresse et af de steder, hvor du sover og overnatter.
Hvem må slå op i CPR register?
Alle danske spiludbydere skal registrere deres kunders CPR-numre.
Hvilke oplysninger har det offentlige om mig?
- navn, adresse og evt. ...
- fødselsregistreringsoplysninger (fx oplysninger om fødselssted)
- statsborgerskab eller evt. ...
- slægtskab (fx oplysninger om forældre og forældremyndighed)
- forhold til folkekirken (fx medlem, eller tidligere medlem)
- evt. ...
- evt.
Hvor kan man se om man har fælles forældremyndighed?
Hvor kan man se, hvem der har forældremyndigheden? Hvem der har forældremyndigheden, bliver registreret i barnets CPR (Det Centrale Personregister). Denne oplysning vil efterfølgende også fremgå under forældremyndighedsindehaverens CPR.
Kan man se tidligere ejere af huse?
Du kan gå via OIS.dk og søge på ejendommen via adresse og finde matr.nr. Lidt afhængig af tidspunktet skal du enten i Digitaliserede tingbøger eller Realregistre..
Hvor kan man finde gamle skøder?
Det er gratis at hente en udskrift af akten (dokumenter tinglyst før 8.9.2009) eller en udskrift af et digitalt tinglyst dokument (dokumenter tinglyst efter 7.9.2009) direkte på tinglysning.dk. Udskrifter af akten, der bestilles ved Tinglysningsretten, koster 150 kr./stk.
Kan man se hvem der har ejet et hus?
Vil du vide, hvem der førhen har ejet dit hus, kan du finde tidligere ejere i Realregistre, Skøde og Panteprotokoller. Rigsarkivet har digitaliseret mange af protokollerne, som er tilgængelige på Arkivalieronline.
Hvad må man ikke sige til politiet?
Du har altid pligt til at oplyse navn, adresse og fødselsdato, og du risikerer bøde eller anholdelse, hvis du ikke oplyser dette. Du har dog aldrig pligt til at oplyse politiet om andre oplysninger: heller ikke cpr-nr., eller telefonnummer m.v.
Hvornår må politiet tage din telefon?
Fremover må politiet overvåge folks mobiltelefoner uden at give dem besked om det i jagten på kriminelle som for eksempel drabsmænd og grove narko-kriminelle i sager, der har en straframme på seks år eller derover.
Hvor langt tilbage kan man søge om aktindsigt?
7-dagesfristen for færdigbehandlingen af en aktindsigtsanmodning er ikke absolut, men kan undtagelsesvis udsættes navnlig som følge af sagens omfang eller kompleksitet. Med udtrykket sagens omfang sigtes først og fremmest til antallet af dokumenter, der er omfattet af den enkelte anmodning om aktindsigt.
Hvor kan man se dødsfald i Danmark?
Find afdøde slægtninge i CPR-registret
Ønsker du at finde oplysninger om afdøde, kan du på Borger.dk anmode om at få udleveret oplysninger fra CPR-registret. En sådan anmodning koster 95 kr. (2024), uanset om søgningen giver resultat eller ej.
Kan politiet bede om CPR-nummer?
Enhver er dog pligtig på forlangende at opgive navn, adresse og fødselsdato til politiet. Undladelse heraf straffes med bøde". Reglen giver ikke politiet ret til at afkræve folk deres cpr-nummer, men udelukkende deres fødselsdato.
Kan man bo i Danmark uden CPR-nummer?
Hvis du ikke skal bopælsregistreres i CPR, kan du få tildelt et personnummer til brug for: betaling af skat (tildeles af Skattestyrelsen) inddragelse under ATP (tildeles af ATP)
Kan man søge på døde personer?
Du kan ligeledes slå personen op i statstidende eller søge efter personen på borger.dk. Hvor finder man oplysninger om dødsfald? Du kan finde oplysninger om dødsfald ved at læse dødsannoncer hos blandt andet afdoede.dk og politikken.dk. Du kan ligeledes lede i Statstidende, hvor alle dødsboer indrykkes ved proklama.
Kan man se hvem der har søgt på en Krak?
På Krak modtager vi data om på personer fra teleselskaberne og derfor kan det ske at du ikke kan finde den person du søger efter.
Kan man se hvem der søger efter en på Krak?
"Hvem ringede" er en side, hvor man kan søge efter telefonnumre og få oplysning om, hvem der har ringet. Ved at indtaste et telefonnummer, kan du finde detaljer om den, der har ringet - deres navn, adresse og eventuelt rapporteret spam eller useriøs aktivitet forbundet med nummeret.