Når du får en ladeboks fra Clever, så kan du vælge at få ladeboksen med eller uden et fastmonteret kabel.
Hvor lang er ledningen på en Clever ladestander?
Ladekabel - 5,5 meter
Vores ladekabler til elbil er af høj kvalitet og fås i to længder: 5,5 meter og 8 meter. Med dette kabel sikrer du maksimalt udbytte af dine opladninger.
Hvilket kabel til Clever Ladeboks?
Det er ikke en udfordring på ladestandere uden fastmonteret kabel – så bruger du nemlig bare dit eget løse Type 1 til Type 2-ladekabel.
Hvordan lader man på en Clever stander?
Med Clevers app
Tryk på "Lad med appen" og følg trinene i appen. Så lader du. Når du er færdig, kan du låse ladekablet op på to måder: via din bil eller stoppe opladningen via appen. Når bilen har frigivet ladestikket, kan du sætte det tilbage i holderen på ladestanderen.
Hvilket kabel til ladestander?
Det mest normale ladekabel er et Type 2 kabel, som er et europæisk ladestik til almindelig ladning med vekselstrøm (AC). Du kan også nogle gange have brug for at kunne lade på et kraftstik eller i en almindelig stikkontakt.
Hvordan lader man på Clever med sin elbil 2021?
Hvilket kabel til 22kw lader?
Hvis du har behov for en 22 kW-lader, skal løsningen være på 3-faser og 32 ampere.
Hvilket ladekabel til elbil?
Hvilket ladekabel får jeg med til min elbil? Når du køber en elbil, får du et Type 2-kabel med til bilen. Kablet kan bruges på normalladere, hvor der ikke er fastmonteret et stik. Når du har fået etableret en ladeboks derhjemme, er den som oftest med et fastmonteret stik.
Kan man lade på Clever uden brik?
I Clevers app kan du altid følge med i dit forbrug, hvilket kan være meget rart, når du foretager opladning uden abonnement. Du kan også starte opladningen med appen, hvis du har glemt ladebrikken og finde ledige ladepunkter på vores kort over ladestandere i Danmark.
Hvor langt er kablet på en Clever Ladeboks?
Ladeboks med fastmonteret kabel
Hvis du bestiller ladeboksen med fastmonteret ladekabel, betyder det, at kablet sidder fast på ladeboksen. Det fastmonterede kabel er 5,5 m langt.
Kan man betale med dankort på Clever ladestander?
Når det er tid til at betale for opladningen, gør du det direkte via appen med Apple Pay, Google Pay eller med dit betalingskort.
Hvorfor lyser min Clever lader blå?
Vær opmærksom, hvis du bruger din ladebrik hjemme, da den så vil lyse blåt i stedet for grønt når den ikke er i brug. Hvis boksen driller, løser en genstart i mange tilfælde problemet. Hvis du vil genstarte boksen, skal den være frakoblet bilen, og så slukker du på dit relæ i din eltavle.
Hvad koster en ladestander fra Clever?
Priser for en Clever ladestander
Hvis du overvejer en Clever opladningsstation, bør du forvente en engangsudgift på 7.999 kr., inklusive installation. Derudover pålægges et opladningsabonnement på 799 kr. om måneden.
Hvad koster installation af Clever Ladeboks?
Til dig, der vil have opladning på abonnement. Lad så meget du vil på Danmarks største ladenetværk eller hjemme i indkørslen – uden at bekymre dig om prisen. Fås både med eller uden Clever-ladeboks. Installation af ladeboks fra 2.999 kr.
Hvor er der Clever Lynladere?
Clever har fx samarbejde med Salling Group, så du kan lade, mens du handler i Netto, Føtex og Bilka landet over.
Hvorfor lader Clever langsomt?
Når sæderne er tomme, går det hurtigt at finde sin plads. Men efterhånden som de fyldes op, går det langsommere at komme på plads. Det er helt normalt. Det er også derfor, at det ofte tager lige så lang tid at lade bilens batteri fra 20% til 80% som fra 80% til 100%.
Hvad kræver installation af ladeboks?
Ladeboksen skal være koblet på en separat sikringsgruppe med egen fejlstrømsafbryder. Elinstallationen og sikringsgruppen skal kunne håndtere en belastning på mere end 16 A i længere tid. Elinstallationen skal have en ordentlig jordforbindelse. Kablets dimensionering mellem ladeboks og eltavle skal være 5G4/5G6 mm.
Kan andre lade på min Ladeboks?
Nej, det er kun din bruger, der kan se ladeboksen i opladningskortet i appen.
Hvor hurtigt lader en Clever hjemmelader?
Intelligent opladning har mange smarte funktioner, der gør det endnu nemmere for dig at lade med omtanke uden at løfte en finger. Når du sætter ladekablet i din bil, starter opladningen i 1 minut, selvom intelligent opladning er slået til. Det gør den, for at se, hvor hurtigt din bil kan lade.
Hvem installerer Clever Ladeboks?
Elektrikeren installerer ladeboksen på det aftalte tidspunkt. Inkluderer Clever-abonnementet et løst ladekabel, har elektrikeren det med til kunden (medmindre andet er aftalt). Kundens abonnement starter, når de tager ladeboksen eller deres ladebrik i brug første gang.
Kan alle bruge Clever ladestander?
Kan kunder hos andre ladeoperatører lade på en Clever ladestander? Clever stiller sit offentlige ladeudstyr til rådighed for alle. Du behøver ikke et abonnement hos Clever for at bruge appen.
Kan jeg bruge min Clever brik i Tyskland?
Omvendt tilbyder mange hoteller gratis strøm. Sidst men ikke mindst, skal du være opmærksom på at du ikke kan bruge Clever-kort i udlandet.
Hvad koster det at lade på Clever lynlader?
Hvad koster det at lade min bil på lynladestationerne (100+ kW)? Hvis du er Clever One-kunde betaler du ikke ekstra, når du lader på lynladestationerne. Du kan også betale med danske og udenlandske kreditkort direkte på standeren.
Hvad er forskellen på 1-faset og 3 faset?
Hvad er 1-fase og 3-fase? Vores elnet fungerer med tre faser. Du kan sammenligne disse tre faser med en motorvej for strøm med tre kørebaner. Hvis du oplader med 1-faset, udnytter du kun en af tre baner til strøm, og det tager længere tid for bilen at afslutte opladningen, end hvis du udnyttede alle tre baner.
Kan man lade en elbil fra en almindelig stikkontakt?
Ja, du kan godt oplade din elbil fra en almindelig stikkontakt - i princippet. Når du køber en elbil, vil der næsten altid følge et såkaldt 'mormor-kabel' med, som passer til en almindelig strømkontakt. Derfor kan du i princippet godt oplade gennem en almindelig stikkontakt.
Hvad koster det at lade en elbil i stikkontakt?
Som udgangspunkt er prisen for opladning af elbil ved en offentlig ladestander mellem 2,5 - 6,0 kr. pr. kWh. Lader du på en af OK's offentlige ladestandere, koster det mellem 2,5 - 3,99 kr.