Ud over Kokken & Jomfruen er Smageriet, Kokkens Hverdagsmad, Kokken & Co. samt Brunchtid.dk også en del af Catering Danmark. Den hidtidige ejer, Henrik Nygaard, der egentlig havde en baggrund i Dansk Supermarked, har ejet og udviklet kæden igennem 25 år.
Hvem ejer Smageriet?
Virksomheden, der blandt andet har brands som Smageriet og Kokken & Jomfruen, er ejet af Henrik Nygaard.
Hvor leverer Smageriet?
Smageriet leverer i hele landet og til alle brofaste øer.
Er smageriet det samme som kokken og jomfruen?
En af Fyns mest kendte virksomheder, Kokken & Jomfruen, er blevet solgt til Lone og Bjarke Færch i Holstebro. Kokken & Jomfruen er nemlig en del af Catering Danmark, der skifter hænder og bliver jysk. Ud over Kokken & Jomfruen er Smageriet, Kokkens Hverdagsmad, Kokken & Co.
Hvad betyder buffet?
En buffet er en servering, hvor gæsten forsyner sig selv. Den har navn efter bordet, hvor tjenerne henter maden, og som i 1800-tallet var stedet, hvor gæsterne udpegede de retter, de ønskede, og som tjenerne serverede ved bordet.
Vinetikette: 10 tips, før du går til smagning
Hvem startede kokken og Jomfruen?
Vi har været i branchen i mere end 50 år siden et ægtepar fra den lille fynske by Gislev kastede sig ud i at lave maden til en lokal julefrokost og på den baggrund startede og udviklede catering-virksomheden, der i dag hedder Kokken & Jomfruen.
Hvem ejer Catering Danmark?
Catering Danmark er skabt af iodenseaneren Henrik Nygaard, der i 2016 solgte sit livsværk til Lone og Bjarke Færch - mor og søn og en del af Færch-familien, der tidligere var medejere af Skandinavisk Tobak og Færch Plast.
Hvad står catering for?
Catering er levering af mad og drikke fra et stort køkken til institutioner, kantiner, fly eller lignende. Ordets danske oprindelse er fra 1959 og kommer fra engelsk cater (levere mad), det er afledt af latin captare (gribe, forsøge at få).
Hvem ejer Euro Cater?
til 1293,5 mio. kr. Kirkbi købte sig i december 2021 ind i Euro Cater-koncernen, der er Danmarks største grossist, med en minoritetspost på 31 pct. Ejerposten overtog de efter kapitalfonden Intermediate Capital Group.
Hvem ejer Food Club?
Moderselskabet er Madklubben Holding ApS.
Hvor bor kokken og jomfruen?
Kokken og jomfruen er en del af Catering Danmark, der har hovedsæde i Odense. Vi har køkkener i Odense, Århus og København. Vi er leveringsdygtige i alle former for catering, lige fra brunch ud af huset, frokost, buffeter og de helt store festmenuer.
Er Nikolaj Kirk udlært kok?
NIKOLAJ KIRK
44 år. Udlært kok fra Hotel Imperial og Hotel Baltic i 1992-93.
Er Karen Mukupa og Nikolaj Kirk skilt?
Karen Mukupa sætter ord på ægteskabet med tv-kokken Nikolaj Kirk. Karen Mukupa. Sangerinden Karen Mukupa har i over 20 år delt livet med kokken Nikolaj Kirk, og sammen har de en datter.
Hvad laver Jesper Kochs kone?
I det ny år følger familien med, fortæller Jesper Koch, der er gift med Birgitte, som arbejder inden for det sociale område. Børnene Mikkel på 17 år, Mille Marie, 14 år, og Marius på 10 år flytter med og kommer til at gå på gymnasium og i skole i Sønderborg.
Er kokken og jomfruen og Smageriet det samme?
Brands • Catering Danmark. Med over 50 år på bagen er Kokken & Jomfruen det ældste brand i Catering Danmarks portefølje. Kokken & Jomfruen har et af landets største menukort, og vi leverer mad til enhver anledning. Maden fra Smageriet følger tidens gastronomiske trends.
Hvad koster mad til 100 personer?
Prisen afhænger også af antallet af gæster, med gennemsnitspriser mellem 4.000 DKK for 0-20 personer og op til 21.850 DKK for 91-100 personer. Der er også forskellige omkostninger forbundet med typen af catering, som buffet, virksomhedsbegivenheder eller mindre uformelle fester.
Hvem ejer Hanzo?
Og som du kender det fra Madklubbens resterende koncepter, er det til at betale”, siger Anders Aagaard, der er ejer og stifter af Madklubben, som Hanzō er en del af. Restauranten får asiatisk indretning med farverige lofter og vægge.
Hvad koster det at spise på Food Club?
Mad og drikke koster for 1,5 timer 275 kr. mandag til torsdag og 325 kr. fredag og lørdag.
Hvem ejer mahallen?
29-årige Doha Dimassi er kvinden bag den succesfulde restaurantkæde Mahalle, der er kendt for sine yderst instagramvenlige og farvestrålende retter fra det libanesiske køkken.
Hvem står bag Madklubben?
Siden 2007 har Madklubben vokset, og byder i dag velkommen på mere end 40 restauranter. Anders Aagaard er stifter og ejer af Madklubben.
Er mahallen lukket?
Det kom som noget af et chok, da restaurantkæden Mahalle, der serverer libanesisk mad, blev lukket som konsekvens af en konkurs-begæring 17. september.
Hvad koster en middag i Istanbul?
Indbyggertal: Istanbul har omkring 15 millioner indbyggere. Priser mad: Den gennemsnitlige pris for en to retters middag er ca. 120 pr person. En øl koster omkring 20 kr.
Hvad koster Frankies feast?
Det er oplagt at starte din by-tur på frankies, da det er muligt at købe FRANKIES FEAST, som tilbyder all you can eat pizza og all you can drink i cocktails og vin i 2 timer til blot 400 DKK. Det er derfor også oplagt at besøge Frankies, hvis man er en lidt større gruppe.