Kan banken hjælpe med MobilePay?

Betalte du med MobilePay via vores løsning til webshops (det er ikke det samme, som at betale til et MobilePay-nummer), kan din bank hjælpe med at tilbageføre dine penge.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvilken bank ejer MobilePay?

transaktion. I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). Pr oktober 2023 ændrer Mobile Pay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de ny i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Kan man gøre indsigelse på MobilePay?

Vil du gøre indsigelse? Hvis du mener, at der er gennemført betalinger med MobilePay, som du ikke har godkendt, medvirket til eller foretaget, skal du kontakte os hurtigst muligt, efter at du har opdaget det, og lave en indsigelse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man få MobilePay uden netbank?

Mobilepay. Mobilepay er en gratis app udviklet af Danske Bank, som gør det muligt at sende penge på din telefon uden at skulle bruge netbank. Det eneste krav er, at den, du sender til, også er bruger af MobilePay.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på doro.com

Kan man blive scammet på MobilePay?

Hos Mobilepay forsikrer man, at app'en ikke har nogen sikkerhedsbrist, men at man kan blive snydt, hvis man ikke er påpasselig over for fremmede, der mangler penge. - Der er ikke noget her i verden, der er 100 procent sikkert. Det gælder også Mobilepay.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hsfo.dk

Sådan tilmelder du MobilePay - Danmark | MobilePay Nem Mobilbetaling



Hvem kan hjælpe med MobilePay?

Så ring til os direkte på 70 80 39 00, så er vi klar til at hjælpe dig. Er skaden sket? Klik her og se her hvem du skal kontakte.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvad er sikrest bankoverførsel eller MobilePay?

Undgå at betale med en bankoverførsel

Betaler du med kort, MobilePay, Google Pay eller Apple Pay kan banken bedre hjælpe dig, hvis du bliver snydt. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du betaler via bankoverførsel eller per efterkrav. Og så er du i øvrigt bedre stillet, hvis du betaler med dit Visa-kort frem for dit Dankort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyskebank.dk

Hvad kræves for MobilePay?

En dansk bankkonto i dit navn En e-mailadresse. Desuden skal du oplyse dit navn og CPR-nummer ved tilmelding/registrering. Dit CPR- nummer kan kun tilknyttes én aftale om MobilePay. Det betyder, at du kun kan indgå én MobilePay-aftale og tilknytte ét mobilnummer til aftalen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man selv oprette MobilePay?

Åbn appen, og vælg 'Opret en konto'. Indtast dit CPR-nummer. Indtast dit telefonnummer. Du vil modtage en fircifret aktiveringskode på SMS.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man overføre 10.000 på MobilePay?

Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Er det sikkert at modtage penge på MobilePay?

Dine oplysninger er beskyttet Dine kortoplysninger kan aldrig læses fra appen. Dine konto og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen med din personlige login kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver registreret i vores systemer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?

Desværre er funktionen til at se, hvor tæt du er på at nå din årlige beløbsgrænse, ikke en del af den nye app. Husk, at du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Er MobilePay knyttet til kort eller konto?

Betal fra den rigtige konto – hver gang

Nu kan du tilføje dine konti, fx din budget- eller opsparingskonto, som MobilePay kan trække pengene fra, når du betaler dine regninger med MobilePay eller har knyttet MobilePay til en betalingsaftale. Du tilføjer nemt dine konti i MobilePay-appen under 'Konti & kort'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvor sikker er MobilePay?

MobilePay er den mest benyttede app til betalinger i Danmark. MobilePay er generelt en meget sikker betalingsform. Her kan dine kortoplysninger aldrig læses fra appen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkerdigital.dk

Hvornår stopper MobilePay?

Circle K har sagt farvel til MobilePay-betalinger, og nu har en stor supermarkedskæde, Løvbjerg, også besluttet at droppe betalingstjenesten fra den 12. marts 2024. Dette skridt rejser spørgsmålet om, hvorvidt vi står over for en begyndende trend, hvor flere virksomheder vil fravælge MobilePay.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på recordere.dk

Kan man bruge MobilePay i andre lande?

Du kan godt bruge MobilePay, selvom du bor i udlandet. I den forbindelse skal du indtaste din adresse manuelt i appen. Hvis du bor i udlandet, når du opretter dig som MobilePay-bruger, kan du gøre det allerede der.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man slette MobilePay og oprette igen?

  1. Man kan ikke aktivere, blokere, deaktivere eller slette eksisterende brugere.
  2. Man kan ikke oprette nye brugere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvad koster MobilePay privat?

Hvad koster MobilePay? MobilePay er gratis for dig at bruge. Og modsat Google Pay og Apple Pay kan du bruge alle betalingskort med MobilePay – heriblandt Dankortet. Virksomheder og butikker betaler gebyr på 0,99 procent af beløbet, hver gang de modtager penge på MobilePay.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på taenk.dk

Hvem tjener penge på MobilePay?

Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk

Kan man få MobilePay uden nemid?

Vær klar med MitID

Du skal have dit pas parat. MitID er nødvendigt, når du skal oprettes som bruger i MobilePay. Du får sandsynligvis også brug for MitID til at gøre dit kort klar til onlinehandel.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvorfor skal MobilePay have CPR nummer?

Vi bruger dit CPR-nummer til at identificere dig som MobilePay-bruger. Vi benytter Det Centrale Personregister til at kontrollere oplysninger om dit navn og CPR-nummer samt hente din adresse. Vi bruger derudover dit MitID med OCES-certifikat, når du tilmelder dig som MobilePay-bruger for at identificere dig.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man betale med MobilePay i Tyskland?

Det korte svar på spørgsmålet øverst fra artiklen er "nej, du kan ikke betale med MobilePay i udlandet".

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på santanderconsumer.dk

Hvorfor kommer pengene fra MobilePay ikke ind på min konto?

Modtager: Hvis du er modtager og pengene ikke er gået ind på din bankkonto, skal du kontrollere om overførslen står i dine 'Aktiviteter' i appen. Kan du se overførslen i dine 'Aktiviteter', skal du kontrollere, at den bankkonto pengene skal sættes ind på, er korrekt registreret i din MobilePay.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Hvor længe er en anmodning på MobilePay?

Som noget nyt, skal du være opmærksom på, hvilket finansieringsmiddel du bruger, når du betaler eller overfører med MobilePay. Ellers vælger appen nemlig automatisk det, du brugte sidst. Anmodninger udløber efter 7 dage. Har du sendt en anmodning, der ikke bliver betalt inden for syv dage, vil den udløbe.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvorfor kan folk ikke sende penge til mig på MobilePay?

Hvis der er styr på dét, kan det være, at overførslen er forsinket og vil lande hos dig senest den næstkommende bankdag. Det kan også skyldes, at banken har markeret betalingen til gennemgang. Uanset hvad: Hvis du ikke har modtaget din betaling den næstkommende bankdag, skal du kontakte din bank.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk