Du kan ikke længere bruge NemID i MobilePay. Hvis du ikke allerede har fået MitID, anbefaler vi derfor, at du kommer i gang hurtigst muligt.
Kan jeg bruge MobilePay uden MitID?
For at du kan tilknytte en afsenderkonto til MobilePay, kræver det, at du har MitID. Det er en del af vores høje sikkerhed. Har du ikke MitID, kan du derfor ikke tilføje en afsenderkonto i MobilePay-appen.
Hvem kan ikke få MobilePay?
Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger. De skal ikke gøre noget aktivt andet end at fortælle dig, at du gerne må få MobilePay.
Hvordan får jeg MitID på MobilePay?
Hvis du har modtaget en mail fra os, hvor vi beder dig om at verificere din identitet via MitID og du ikke har MitID, kan du sende os de nødvendige dokumenter via et sikkert link. Linket får du ved at kontakte vores support på 70 80 39 00 eller [email protected].
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Sådan bruger du MitID, når du bruger din telefon, som du samtidig har appen på
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Kan ens MobilePay blive lukket?
MobilePay har ret til uden varsel at spærre for din adgang til at benytte MobilePay af sikkerhedsmæssige hensyn og/eller ved mistanke om uberettiget brug, herunder hvis: Det/de kort eller den/de modtager- og/eller afsenderkonto/konti, der er tilknyttet MobilePay, lukkes eller spærres.
Hvorfor skal jeg bruge MitID til MobilePay?
Hvorfor skal jeg identificere mig med MitID? Du skal identificere dig med MitID i MobilePay appen som en ekstra sikkerhed. Derfor beder vi dig registrere dit MitID i forbindelse med tilmelding samt ved tilføjelse og/eller ændring af dit betalingskort eller modtagerkonto.
Hvorfor skal man bruge MitID på MobilePay?
Hvorfor skal jeg MitID-valideres, når jeg tilføjer en afsenderkonto i MobilePay? Brug af MitID er et led i den høje sikkerhed, vi har i MobilePay. Du skal bruge MitID, når du tilføjer en afsenderkonto, på samme måde som du skal bruge 3D Secure, når du tilføjer et kort.
Hvornår skal man være på MitID?
Du kan få MitID, hvis du er over 13 år og har den nødvendige legitimation, så du kan bevise, hvem du er.
Er MobilePay Visa eller Dankort?
Du kan bruge følgende kort i MobilePay: VISA. VISA/Dankort.
Hvad er de nye regler for MobilePay?
Med virkning fra 1. oktober lancerer MobilePay en ny og mere enkel prismodel for sine MyShop-erhvervskunder. Fremover skal kunderne betale et gebyr på 0,99% af varens pris. Dermed bortfalder alle de tidligere MyShop-gebyrer: Oprettelsesgebyr, månedsgebyr og et transaktionsgebyr afstemt efter antal årlige transaktioner.
Hvad koster det at have en MobilePay konto?
MobilePay er gratis og gebyrfrit for dig. Du kan bruge alle betalingskort inklusiv Dankortet. Du kan overføre penge til andre private MobilePay-brugere.
Hvordan kan jeg få MitID?
- Tjek din telefon og dit pas.
- Hent og åbn MitID appen.
- Scan passets kode, aflæs chip og scan ansigt.
- Opret bruger-ID.
- Aktivér eller bestil MitID.
Hvor lang tid tager det at få MobilePay?
Hvis du allerede har en kortløsning via en af vores partnere (se kortindløsere nedenfor), vil det normalt være nemt at få MobilePay Online - ofte indenfor få timer.
Hvordan identificerer jeg mig med MitID på MobilePay?
Når du er logget ind i MobilePay-appen, er du i et sikkert univers. Vi vil kun bede dig om at indtaste kortoplysninger, MitID og CPR-nummer samt at indsende dokumenter til identifikation, når du er logget ind. Du logger ind i MobilePay enten via din firecifrede kode eller med Touch ID.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Hvor sikker er MobilePay?
Dine oplysninger er beskyttet
Dine kortoplysninger kan aldrig læses fra appen. Dine konto og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen med din personlige login kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver registreret i vores systemer.
Hvordan bruger man MitID uden app?
Hvis ikke du har mulighed for at bruge MitID appen, kan du bruge kodeviser, kodeoplæser eller chip. Uanset hvad du vælger at bruge, skal du altid indtaste dit bruger-ID først.
Hvordan kan man bruge MitID uden app?
Hvis du ikke kan bruge MitID app, kan du bruge et af alternativerne - kodeviser, kodeoplæser eller chip.
Hvordan får jeg MitID uden app?
Brug en kodeviser i stedet for appen
Men du kan sagtens bruge MitID på din computer, selvom du ikke har MitID-appen på telefonen. Du kan bestille en gratis kodeviser på MitID.dk eller på Borgerservice, når du opretter MitID. Kodeviseren viser engangskoder, når du skal logge på med MitID.
Kan man slette MobilePay og oprette igen?
Det betyder, at du ikke kan genoptage MobilePay, sende eller modtage penge, få adgang til appen eller bruge nogle af funktionerne i MobilePay i denne periode. Når aftalen er endeligt opsagt, vil du kunne oprette dig igen, men dine beløbsgrænser fra din tidligere aftale vil fortsat gælde.
Hvorfor kan jeg ikke overføre på MobilePay?
Prøv at slette MobilePay-appen fra din telefon - genstart telefonen og geninstaller MobilePay igen. Gør det i den nævnte rækkefølge. Kontroller at MobilePay har tilladelse til at bruge mobildata på din telefon. Sørg for at internetforbindelsen er tilstrækkelig.
Kan man slette MobilePay?
Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne) Vælg 'Konti & kort' i menuen. Tryk på kontoen, der skal slettes. Tryk på 'Slet' knappen og bekræft, at du vil slette din konto.
Hvilken bank ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). Pr oktober 2023 ændrer Mobile Pay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de ny i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.