Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger. De skal ikke gøre noget aktivt andet end at fortælle dig, at du gerne må få MobilePay.
Kan man bruge MobilePay uden kort?
Du kan bruge følgende kort: Visa/Dankort, Visakort, Dankort, MasterCard og Mastercard Debet. Kortet skal være udstedt til dig. Læs mere om hvordan du gør dit kort klar til MobilePay.
Kan man få MobilePay hvis man bor i udlandet?
Ja, du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal blot have et dansk MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer. Og så har vi brug for lidt mere dokumentation fra dig. For at du kan identificere dig, skal vi have en kopi af dine personlige dokumenter.
Hvad kræves der for at få MobilePay?
- Åbn MobilePay-appen og vælg 'Jeg har aldrig haft MobilePay'
- Indtast dit danske mobilnummer.
- Log på med dit MitID.
- Indtast din e-mail.
- Indtast oplysninger om dit betalingskort. ...
- Indtast dit kontonummer.
Kan man betale med MobilePay i Tyskland?
Ja, hvis du sender til en anden dansk MobilePay-bruger med et dansk telefonnummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Vær opmærksom på, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet.
Sådan tilmelder du MobilePay - Danmark | MobilePay Nem Mobilbetaling
Hvad hedder MobilePay i Tyskland?
Medlemmerne i organisationen vil fra starten være Mobilepay (Danmark og Finland), belgiske Banccontact Payconiq, Bluecode fra Tyskland og Østrig, SIBs fra Portugal, Swish fra Sverige, Vipps fra Norge og Twint fra Schweiz.
Kan man bruge MobilePay med udenlandsk nummer?
Have et dansk mobilnummer. Have et dansk CPR-nummer. Vær opmærksom på at det ikke må være et administrativt CPR-nummer. Udlændinge der bor i eget land, men arbejder i DK, kan fx ikke bruge MobilePay.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvem kan ikke få MobilePay?
Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger. De skal ikke gøre noget aktivt andet end at fortælle dig, at du gerne må få MobilePay.
Kan man selv oprette MobilePay?
Download MobilePay-appen. Åbn MobilePay og vælg 'Log på (eksisterende bruger)' Indtast det nye mobilnummer og derefter dit CPR-nummer.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Kan Visa mobil bruges til MobilePay?
Kan jeg tilføje kortet til MobilePay, Dankort-app'en eller COOP-app'en? Nej, det kan du ikke. Du kan kun bruge kortet med Apple Pay og Google Pay.
Hvor lang tid tager det at få MobilePay?
Hvis du allerede har en kortløsning via en af vores partnere (se kortindløsere nedenfor), vil det normalt være nemt at få MobilePay Online - ofte indenfor få timer.
Er MobilePay Visa eller Dankort?
Du kan bruge følgende kort i MobilePay: VISA. VISA/Dankort.
Hvad koster det at overføre på MobilePay?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Er MobilePay knyttet til kort eller konto?
MobilePay bruger automatisk det betalingskort, som er sat til at være det primære kort. Du kan let vælge et andet, når du betaler eller overfører penge. Du skal bare klikke på feltet lige under kommentarfeltet, inden du godkender betalingen. Sæt hak ved det kort, du vil bruge og godkend betalingen.
Hvilke lande kan man bruge MobilePay i?
Udover Danmark, hvor der var over 4,4 millioner brugere i 2022, er MobilePay også brugt i Grønland (men ikke på Færøerne) og i Finland (over 2 millioner brugere i 2022). MobilePay kan bruges i fysiske butikker, i webshops, til abonnementsbetaling og fakturabetaling og til overførsel til andre, der har appen.
Kan man Vippse til MobilePay?
Den 1. november 2022 blev fusionen mellem MobilePay og norske Vipps godkendt.
Hvad koster det at have en MobilePay konto?
MobilePay er gratis og gebyrfrit for dig. Du kan bruge alle betalingskort inklusiv Dankortet. Du kan overføre penge til andre private MobilePay-brugere.
Hvilken bank ejer MobilePay?
Danske Bank tjente 415 millioner kroner på salget af MobilePay. I dag ejer banken 27,8 procent af Vipps MobilePay-koncernen. I 2022 rundede MobilePay en halv milliard transaktioner.
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Hvorfor kan jeg ikke se MobilePay på min konto?
Modtager: Hvis du er modtager og pengene ikke er gået ind på din bankkonto, skal du kontrollere om overførslen står i dine 'Aktiviteter' i appen. Kan du se overførslen i dine 'Aktiviteter', skal du kontrollere, at den bankkonto pengene skal sættes ind på, er korrekt registreret i din MobilePay.
Kan man bruge kontaktløs i Tyskland?
Størstedelen af de cirka 100 millioner Girokort, som banker og sparekasser i Tyskland har udstedt til deres kunder, er udstyret med en kontaktløs funktion.
Kan man få swish i Danmark?
Det betyder at du som Dansk butik kan benytte dig af Swish ved hjælp af Quickpay's certifikat. For at kunne bruge Swish gennem Quickpay skal du have en Svensk bankkonto hos en af banker som understøtter Swish dirkete.
Hvad hedder MobilePay i Norge?
Vipps er en norsk mobil betalings-app. Med mere end 3 million brugere er Vipps Norges største betalings-app.