Bemærk venligst at vi ikke handler med private.
Hvad laver BC Catering?
BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.
Hvem ejer BC Catering?
BC Catering Kolding A/S - kort fortalt
Virksomheden er ejet af Euro Cater Holding A/S, som har Legofamiliens investeringsselskab Kirkbi Invest som medejer. BC Catering Koldings seneste regnskaber - resultat før skat ser ud som følger: 2021/2022: 39,03 millioner kroner. 2020/2021: 19,9 millioner kroner.
Hvad kræver det at blive cater?
Uddannelsen som Smørrebrød og Catering starter med en fælles grunduddannelse. Den foregår på en teknisk skole. Her er du sammen med elever fra andre faggrupper. Som gastronom med speciale i smørrebrød og catering, er du ekspert i at fremstille delikat og flot smørrebrød samt kolde og lune retter.
Hvor lang tid tager en cater uddannelse?
EUX Smørrebrød og catering - erhvervsfaglig studentereksamen
En EUX Smørrebrød og catering tager sammenlagt 4 år og 2 måneder, og du kommer også ud i lære undervejs.
BC Catering, Roskilde - Dekoration af domicil [Faust Dyrbye]
Hvad er et catering firma?
Catering er en service, hvor et firma eller en person leverer mad, drikkevarer og ofte servicepersonale til et arrangement, f. eks. en fest, bryllup, konference eller en virksomhedsmiddag. Cateringfirmaer tilbyder ofte en bred vifte af madmuligheder og kan tilpasse deres menuer til kundens specifikke behov og ønsker.
Hvad betyder Catering?
Catering er oprindelig levering af mad, drikke og toldfrie varer til fly, færger o.l.; senere udvidet til at omfatte leverancer af især halvfabrikata til storkøkkener og fastfood-restauranter. I dag anvendes det også om samlede bespisningsløsninger for institutioner eller større befolkningsgrupper, fx pensionister.
Hvad betyder Buffet?
En buffet er en servering, hvor gæsten forsyner sig selv. Den har navn efter bordet, hvor tjenerne henter maden, og som i 1800-tallet var stedet, hvor gæsterne udpegede de retter, de ønskede, og som tjenerne serverede ved bordet.
Hvordan staver man til restaurant?
restaurant — Den Danske Ordbog.
Hvad laver man i en kantine?
En kantine kan være et sted for mere end bare god mad og drikke. Med god planlægning og en god grundplan kan kantinen også indeholde mødezoner, hvor medarbejderne kan arbejde, mens de spiser, mødelokaler, der kan bookes, eller en kaffebar, hvor både gæster og ansatte kan opholde sig.
Hvad er forskellen på cater og kok?
Som smørrebrødsjomfru og cater indgår du i det praktiske forløb med fremstilling og salg af madretter samt forskellige typer pålæg. Du lærer om indkøb, tilberedning, servering, afrydning, opvask og rengøring. Som kok lærer du at planlægge indkøb, opbevaring og tilberedning af mad.
Er en restaurant en detailvirksomhed?
Detailvirksomheder, f. eks. supermarkeder, købmandsforretninger, slagterforretninger, fiskeforretninger, bagerbutikker, kiosker, restauranter, pizzeriaer, markedsboder, mobile virksomheder (f. eks.
Er en restaurant en virksomhed?
En restauration er en selvstændig erhvervsvirksomhed med servering af spise- og drikkevarer fx en restaurant eller café.
Hvad får en kantinemedarbejder i løn?
Lønnen for en ufaglært kantinemedarbejder med et års anciennitet er i den nuværende overenskomst 127,56 kroner i timen, hvilket svarer til 20.451,69 kroner om måneden. Kantineoverenskomsten hører til normallønsområdet. Det betyder, at lønnen forhandles centralt.
Hvordan får man tilladelse til at sælge mad?
Registrerer din virksomhed hos Fødevarestyrelsen
Din virksomhed skal registreres hos Fødevarestyrelsen, hvis dit salg af fødevarer ligger over "bagatelgrænsen". Salget er under bagatelgrænsen, hvis: du kun sælger fødevarer op til ca. 10 gange om året.
Hvor meget koster det at åbne en café?
Det koster mellem SEK 250.000 og SEK 3 millioner at starte en café, alt efter hvilken type café du ønsker at åbne. Foodtrucks, kiosker og kaffestande kan koste mellem 250.000 og 750.000 kroner, men nogle mindre kaffestande er startet med helt ned til 50.000 kroner.
Hvornår skal man have næringsbrev?
Der er ikke længere krav i restaurationsloven om, at en restaurations-eller fødevarevirksomhed skal have næringsbrev. Ordningen ophørte den 1. januar 2015.
Hvad får en udlært kok i løn?
Størsteparten af Kokkearbejde får en løn mellem 18.369 kr. og 34.650 kr.
Er kok og gastronom det samme?
Som gastronom (kok) skal du kunne lide at lave og sammensætte lækre retter. Mens du er på skolen underviser vi dig i gode råvarer, at tilberede og anrette maden samt at vælge drikkevarer dertil. Man kan godt blive mødt med fordomme om, hvor dårlig arbejdstiden som kok er.
Hvad er en god kantine?
En god kantine skal først og fremmest lave velsmagende, varieret og indbydende mad, så medarbejderne får lyst til at lægge vejen forbi kantinen og indtage deres frokost dér.
Hvad kræver det at arbejde i et køkken?
Køkkenmedhjælper er et ufaglært job, som ikke kræver forudgående uddannelse. Køkkenmedhjælperens arbejde består først og fremmest i madlavning, oprydning, opvask og rengøring i køkkenet. I køkkener bliver der stillet store krav til hygiejnen.